Websites voor dierprofessionals

Jouw nieuwe website in no time op poten

Maak van baasjes moeiteloos klanten met een moderne website waar je trots op bent. Zónder al het gedoe dat bij websites komt kijken. Alles staat al voor je klaar: je hoeft je nieuwe website alleen nog maar in te vullen.

Jij en websites zijn niet bepaald beste vriendjes

 • Je hebt misschien al een website die je met bloed, zweet en tranen online hebt gekregen, maar die levert te weinig op.
 • Of je hebt nog geen website en ziet enorm op tegen alles dat erbij komt kijken: teksten schrijven, foto’s regelen, een goed design, een strategische indeling, de techniek… aaargh!
 • Je hebt geen idee hoe of waar te beginnen en stelt het zo lang mogelijk uit.
 • Alles aan je website kost je zó veel tijd dat je harige beste vriend jaloers wordt op je laptop.
 • Je site uitbesteden aan een goede websitebouwer kost al snel duizenden euro’s en dat budget is er simpelweg (nog) niet. Je moet ook nog voer voor de beestenboel kunnen betalen, am I right?!

  Dit is wat ik elke welzijnsgerichte dierenprof gun:

  Een website die zorgt dat baasjes klant bij je willen worden, zodat je meer baasjes en dieren helpt, waardoor dierenwelzijn stijgt.

  Meer omzet en impact maken, door een moderne, prachtige website die moeiteloos van baasjes klanten maakt.

  Zonder zorgen of stress zelf aan je website werken en altijd iemand om op terug te vallen.

  Een website waar je eens écht trots op kunt zijn, die helemaal bij JOU past. Die je zelf vol trots bezoekt en aan anderen laat zien.

  Snel live kunnen met je mooie bedrijf, omdat je geen maanden achter de laptop hoeft te zitten om alles uit te zoeken.

  Geen tijd verspillen aan zelf proberen een mooi design te maken, of uitvogelen hoe je een website strategisch inricht.

  Je staat liever met je laarzen in de modder om baasjes en dieren te helpen, dan urenlang klooien op je laptop

  Maar wat nou als dat helemaal niet hoeft?

  Wat als je zelf je website kunt maken zónder mega tijdsinvestering, uitzoekwerk en frustratie?

  Ik vind dat elke welzijnsgerichte dierenprofessional een prachtige, moderne, website verdient die van baasjes klanten weet te maken. En ik weet dat een website voor veel dierenprofs als een groot, overweldigend ding wordt gezien. Maar dat hoeft het niet te zijn. Je moet alleen even weten hoe of wat.

  Daarom heb ik speciaal voor voor welzijnsgerichte dierprofessionals een websitepakket ontwikkeld. Hiermee wil ik het super makkelijk en toegankelijk maken een geweldige website te krijgen, óók (of zelfs juist) als je je laptop het liefst zo min mogelijk aanraakt en de kriebels krijgt van technisch gedoe.

  In het websitepakket staat de hele basis al voor je klaar: prachtig ontworpen pagina’s waar je uit kunt kiezen, een strategische indeling, schrijftips, en veel techniek is al geregeld. Je hoeft alleen maar de instructies te volgen en de pagina’s in te vullen met jouw kleuren en lettertypes, foto’s en teksten.

  Met de bijbehorende training laat ik stap voor stap zien hoe je dat doet. En ja, dat gaat ook jou lukken!

  Complete website waarin de hele basis al klaar staat; je hoeft het alleen nog maar in te vullen

  Pagina’s die al geoptimaliseerd zijn op prachtige vormgeving en sterke strategie

  De basis techniek is al geregeld en hoef jij niet meer naar om te kijken: je hoeft je alleen nog maar te richten op de inhoud.

  Zelf makkelijk aanpassingen doen en pagina’s toevoegen aan je site. Je hebt alle vrijheid! Alles is aan te passen naar jouw smaak en huisstijl.

  Je staat er niet alleen voor, maar je krijgt hulp als je ergens niet uit komt.

  Per pagina en blok meerdere sjablonen om uit te kiezen, zodat je alle vrijheid hebt en websites niet op elkaar gaan lijken.

  Online training waarin je stap voor stap leert hoe je zelf super makkelijk alles zelf aanpast.

  In korte tijd live met een moderne website, die meer baasjes aantrekt die met jou willen werken.

  Ik heb dit websitepakket gemaakt omdat ik wil dat je:

  • … het succes van je bedrijf niet laat tegenhouden door een crappy website die niet converteert. Ik wil juist dat je dankzij je website zoveel mogelijk dieren gaat helpen!
  • … een fantastische website krijgt die betaalbaar voor je is, die je geen kopzorgen geeft, maar wél een hoop nieuwe klanten.
  • … een flinke dosis zelfvertrouwen en trots krijgt van je website. Laat die baasjes maar komen!
  • … meer klanten aantrekt. Want jouw website is  marketingtechnisch zo ingericht dat hij moeiteloos van baasjes klanten maakt.
  • … je je volledig op jouw mooie werk kunt richten, i.p.v. al het gedoe dat bij websites komt kijken.
  • … de vrijheid hebt (en voelt!) om zelf makkelijk aanpassingen te doen aan je site. Geen websitebouwer + factuur meer nodig voor elke aanpassing!

  Waarom ik zo graag welzijnsgerichte dierenprofs aan geweldige websites help

  Laat ik even kort mijn verhaal vertellen. Ik ben Simone en ik maak al websites sinds ik op mijn 11e toegang kreeg tot internet. Dat begon als hobby: o.a. paardenwebsites met glitterplaatjes en websites over knaagdieren inclusief Wordart. The whole shebang.

  Gelukkig leerde ik (grafisch ontwerp op het MBO en daarna HBO op de kunstacademie) later mooiere websites te maken en werd ik zó gek op websites ontwerpen en bouwen, dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Eerst in loondienst, daarna mijn eigen bedrijf gestart en voor alle soorten ondernemers websites gemaakt. Maar in 2020 maakte ik de keuze dit alleen nog maar voor welzijnsgerichte dierenprofessionals te doen.

  Want ik wil niets liever dan dierenwelzijn verhogen. Dus ik wil zorgen dat jij als dierenprof moeiteloos online baasjes aantrekt die klant bij je willen worden, zodat je meer omzet draait en je meer dieren kunt helpen.

  En dat wil ik zo laagdrempelig mogelijk voor je maken. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt focussen op wat belangrijk is: de baasjes en hun dieren.

  Je gaat er haast zelf van kwispelen

  Eline Bousson
  Feathervale

  “Mijn website was er niet geweest zonder Digitale Pootjes! En wat ben ik enorm blij dat ik Simone ben tegengekomen. Snelle, duidelijke hulp wanneer je het nodig hebt en overzichtelijke feedback. Ook is het heel goed uitgelegd, weinig kan je verkeerd doen. En I love it! Ik ben enorm trots op de creatie die eruit voortgekomen is. 😍 Mijn website is er eentje om trots op te zijn. Een echte aanrader!”

  “Ik vind dit ZO’N verademing na waar ik eerst zat. Dat kostte me wéken aan hoofdpijn en gedoe. En dit is gewoon klik klik klik, klaar. Echt een verademing. En de online training is mega duidelijk, makkelijk, overzichtelijk en heel goed te doen. Dit moet voor iedereen begrijpbaar zijn.

  Remie Brink
  Silver Linings

  “Alles is nu één geheel en straalt professionaliteit uit. Het was voor mij erg prettig dat zij de technische onderdelen in het template al geregeld had en ik zelf eigenlijk meteen kon beginnen met het aanpassen van de tekst en het toevoegen van foto’s. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren, op al mijn vragen kwam een duidelijk en uitgebreid antwoord. Ik zal Digitale Pootjes zeker aanraden aan andere (honden)professionals. 😁”

  Kies per pagina én per blok je favoriete lay-out

  Je hebt keuze uit 21 pagina-sjablonen (2 á 3 per type pagina). Je kunt ook blokken van andere pagina’s kopiëren + plakken in jouw pagina, dus je kunt eindeloos combineren. En het mooiste: alle blokken en pagina templates die ik in de toekomst nog erbij maak, krijg jij ook!

  Dit is maar een selectie van de sjablonen!

  Stel zelf jouw pakket samen a.d.h.v. wat je nodig hebt

  Zo betaal je alleen voor wat jij nu nodig hebt. Je kunt in de toekomst op elk moment nog een module toevoegen aan je pakket.

   

  Wat er in het basispakket zit:

  21 sjablonen voor je pagina’s om uit te kiezen. Niet alleen mooi, maar óók zo ingericht dat je website van bezoekende baasjes klanten maakt.

  WordPress Premium Elementor thema t.w.v. $49. De licentie voor Elementor krijg je van mij, zolang ik mijn licentie actief houd (dat zal voorlopig zo blijven). Anders kost hij jaarlijks slechts $49. Elementor is de makkelijkste bouwer voor WordPress.

  Online video-training die stap voor stap laat zien hoe je je site aanpast. Zo gaat het ook jou lukken om het template om te toveren in jouw droomwebsite.

  Blog systeem. De blogs zijn al prachtig vormgegeven, dus je kunt daar meteen mee beginnen, of bestaande blogs erin zetten.

  Tientallen kant-en-klare blokken om naar wens aan je pagina’s toe te voegen. Zo kun je makkelijk extra blokken invoegen, verplaatsen of verwijderen.

  Support als je vastloopt. Je krijgt een strippenkaart van 1u die 3 maanden geldig is, waarmee je mij om hulp kunt vragen.

  Link-pagina voor Instagram. Als mensen klikken op je ‘link in bio’, laat je ze landen op deze pagina waarop jouw belangrijkste links staan.

  Inclusief schrijftips. In elk blok staat wat je erin zou kunnen vertellen. Elke pagina heeft al een logische opbouw voor dierenprofs die je zo kunt gebruiken.

  Strak-trek-uurtje. Als de website klaar is om live te gaan, ga ik er in 1 uur (dit staat los van je strippenkaart!) doorheen en zorg dat website visueel oogstrelend is 

  Optionele modules:

  Webshop/betaalfunctie
  Laat baasjes via je website afrekenen voor trajecten of consulten, of verkoop fysieke óf digitale producten zoals ebooks. Er wordt direct een factuur meegestuurd die je zo in je boekhouding kunt verwerken. Scheelt megaveel handmatige administratie!

  + € 299 als je dit er direct bij neemt
  + € 349 als je dit later laat toevoegen

  Extra support
  Meer hulp nodig dan dat uur? Je kunt altijd extra hulp inschakelen via een strippenkaart van 2 uur.

  + € 125 als je dit er direct bij neemt
  + € 149 als je dit er later bij neemt

  Installeer-service
  Ik installeer het websitepakket voor je op jouw hostingpakket*, eventueel op een subdomein.

  + € 100

  *Reguliere hosting zoals Vimexx of Antagonist. Géén Wix, Jouwweb, Jimdo, Showit o.i.d. Je hostingpakket moet de mogelijkheid om FTP te gebruiken en een database te kunnen maken. Zie de FAQ onderin voor meer info over hosting.

  [/et_pb_column]

  Ja, ik wil in ieder geval de basis van het websitepakket met:

  • Alle 22 (+ toekomstige) pagina-sjablonen
  • De online training
  • Alles uit het basispakket (zie hierboven)
  • Een strippenkaart van 1u die 3 maanden geldig is, waarmee je mij om hulp kunt vragen.
  • BONUS: brandboard voor een overzicht van jouw huisstijl-kleuren en lettertypes

  Wil je direct een optionele module erbij nemen? Bij het afrekenen via het winkelmandje kun modules toevoegen. Liever in 2 termijnen? Voeg dan geen modules toe aan je winkelmand, maar geef dit aan in de vragenlijst die je direct na aanschaf krijgt. Daar ontvang je dan nog een aparte factuur voor.

  Liever mij je site in laten vullen i.p.v. zelf aan de slag gaan? Als je mij jouw content (foto’s en teksten) aanlevert, maak ik jouw nieuwe site helemaal af o.b.v. het websitepkket voor een meerprijs van € 497. Stuur in dat geval even een mailtje naar simone@digitalepootjes.nl 🙂

  Beeld je eens in hoeveel extra baasjes je nieuwe website aan zal trekken, die niet kunnen wachten klant bij je te worden? En wat je allemaal kunt doen met de tijd die je niet in het uitzoeken hoeft te steken?

  Hoe het werkt:

  1. Na aanschaf krijg je direct toegang tot de online training.
  2. In de online training vind je instructies en de bestanden die je nodig hebt om de website te installeren op jouw hosting. Wat hosting is en hoe je dat regelt, leg ik uit in de training.
  3. Liever je huidige site live houden terwijl je aan je nieuwe site werkt? Dat kan, door je nieuwe site tijdelijk op een subdomein te zetten. No worries, hier help ik je bij!
  4. Dan kun je aan de slag met je site m.b.v. de videotraining en pootleiding!
  5. Wanneer jij zo goed als klaar bent, ga ik er nog even doorheen met het strak-trek-uurtje om het design na te lopen en hier en daar strakker te trekken.
  6. En dan kun je live! 🥳 Als je gebruik hebt gemaakt van stap 3, help ik je met het verplaatsen van je site van de tijdelijke locatie naar jouw domein. Laat die baasjes maar komen!

  Vragen die je misschien nog hebt

  Wat is hosting en hoe regel ik dat?

  Om het websitepakket te kunnen installeren, moet je reguliere hosting hebben. 

  Reguliere hosting is een stukje ruimte op het internet waarop jij jouw website zet. Daar betaal je een ‘hosting provider’ een maandelijks bedrag voor. Een domeinnaam krijg je er vaak gratis bij als je een hostingpakket afneemt. Een eigen fancy e-mail adres met je eigen domeinnaam krijg je er ook bij, zoals woef@hondenschool.nl. Staat véél professioneler dan hondenschool@hotmail.com, toch?

  Niet-reguliere hosting zijn partijen als Showit, Jimdo, Wix, Jouwweb etc. 

  Waar kun je het beste hosting regelen? Daar ben je helemaal vrij in! Raadpleeg bijvoorbeeld deze site en let op de reviews. Versio en Strato raad ik niet aan. Je kunt bijv bij Vimexx (klik) een hostingpakket afnemen, en dan heb je meestal genoeg aan het Plus pakket. Zorg in ieder geval dat je hosting en domeinnaam bij dezelfde partij staan, wel zo makkelijk.

  Let op: als je van hosting verandert, moeten je domein + eventueel zakelijke email verhuisd worden naar de nieuwe hosting. Dit is je eigen verantwoordelijkheid en je kunt meestal gewoon om hulp vragen aan de support van je nieuwe hosting. Bijv Vimexx verhuist je site + domein + email gratis voor je binnen 30 dagen na aanschaf van het pakket.

  Voorwaarden van hosting waarop je het websitepakket kunt installeren:

  • Reguliere hosting, dus géén Wix, Jouwweb, Jimdo, Showit o.i.d.
  • De mogelijkheid om met één klik WordPress daarop te installeren (heeft vrijwel elke reguliere hosting)
  • De mogelijkheid om FTP te gebruiken
  • De mogelijkheid om een database te kunnen maken
  • De mogelijkheid om een PHP versie te selecteren
  • Het bijbehorende domeinnaam gekoppeld aan dat hostingpakket

  Als je over bovenstaande denkt: “help, geen idee!” kan ik het je makkelijk maken: het Plus pakket van Vimexx voldoet hier allemaal aan. Heb je al hosting en wil je weten of je pakket wel aan bovenstaande voldoet? Mail dan even naar support@digitalepootjes.nl met een link naar de pakketten van jouw hostingpartij en welk pakket jij hebt, dan kan ik het even voor je checken.

  Wat als de vormgeving van de pagina's niet passen bij mijn bedrijf?

  Dat is het mooie: je kunt ALLE vormgeving in een handomdraai aanpassen. Dus al zijn de kleuren groen en gebruik jij vooral paars in je huisstijl, dan maak je het gewoon paars, in combinatie met wit bijvoorbeeld.

  Het is altijd zo leuk om te zien hoe een paar kleine aanpassingen in vormgeving gelijk een heel andere sfeer neerzetten!

  Kan ik extra pagina's toevoegen?

  Ja zeker! Er zitten zo’n +/- 22 sjablonen in het pakket die je kunt gebruiken om nieuwe pagina’s mee toe te voegen. Je kunt er oneindig veel bijmaken.

  Gaan alle websites van dierenprofs zo niet op elkaar lijken?

  Dat is het mooie en unieke aan dit websitepakket: juist om dat te voorkomen heb ik per pagina meerdere variaties gemaakt om uit te kiezen, én kun je gewoon blokken van andere pagina’s mixen en matchen. Dus bijv het ene blok van sjabloon #1 en dat ene blok voor je reviews van sjabloon #3. 

  Elke pagina kun je dus helemaal naar eigen wens en smaak samenstellen. Je hebt alle vrijheid! Alleen al andere foto’s, lettertypes en kleuren doen al zoveel, waardoor het al snel niet meer op andere websites van dit pakket lijkt. Hoe jij het template aanpast en eigen maakt, maakt dus het verschil.

  Kan ik functies toevoegen zoals een online training of afsprakensysteem?

  Ja! Het mooie van WordPress is dat je altijd nieuwe functies kunt toevoegen. Je kunt op elk moment elke functie die je wilt (laten) toevoegen.

  Wat als ik meer hulp nodig heb en 1 uur support-tegoed op is?

  Dan kun je een strippenkaart afnemen voor extra support of voor werkzaamheden die je liever niet zelf wilt doen.

  Ik zie alleen honden in de sjablonen: is dit ook voor dierenprofs die met andere dieren werken?

  Yes! Ik wil consistent zijn in de sjablonen, dus gebruik overal voor het gemak hondenfoto’s. Maar in de schrijftips gaat het over dierenprofs in het algemeen. De hondenfoto’s vervang je straks natuurlijk voor die van jezelf en dan maakt het niet uit met welke soort dieren je werkt 🙂

  Ik heb nog geen hosting (of weet niet wat dat is)

  Hosting is een stukje internet waar je maandelijks voor betaalt aan een ‘hosting-provider’, waarop je je website zet. Meestal gecombineerd met een domeinnaam en email. Dit heb je dus nodig om live te kunnen gaan met je site.

  Als je nog geen hosting hebt: in de training leg ik uit hoe/waar je die kunt regelen (super simpel, maar ik help natuurlijk als je er niet uit komt).

  Doe je ook onderhoud nadat de site live is?

  Nee, dit kun je in principe eenvoudig zelf in in de training geef ik daar tips voor. Zie je dit zelf niet zitten, kun je altijd nog een onderhoudsabonnement nemen.

  Zit hier ook SEO (google ranking) bij?

  De site is SEO-vriendelijk, wat betekent dat hij met de juiste instellingen gewoon goed gevonden kan worden. Maar je zult hier zelf mee aan de slag moeten, want je vindbaarheid met SEO hangt helemaal af van de teksten die jij gebruikt.

  Wil je hier serieus mee aan de slag? Check dan even mijn cursus Hoger in Google 😊

  Wat als ik het aanpassen van de site toch te moeilijk blijk te vinden?

  No worries! Je krijgt support én ik kan je site in het strak-trek-uurtje nog rechttrekken. Heb je toch meer hulp nodig, kun je altijd nog een strippenkaart aanschaffen.

  Blijk je toch niet fijn te kunnen werken met WordPress of Elementor, krijg je gewoon je  geld teruggestort. Geldig totdat je website live staat.

  Kun je me helpen met teksten en afbeeldingen?

  Deze diensten bied ik zelf niet aan. Zoek een goede copywriter voor je teksten en kijk op Pexels voor gratis stockfoto’s.

  Voor wie is dit geschikt?

  Het websitepakket is voor jou als:

  • … je dierenwelzijn voorop stelt en welzijnsgericht werkt.
  • … je wél een super profi website wilt, maar nog niet het budget hebt voor een website op maat en dus voor een deel zelf met je site aan de slag wilt om zo kosten te besparen.
  • … je het leuk vindt om zelf aan je website te werken en bereid bent te leren werken met een nieuw systeem (WordPress met Elementor)
  • … je geen held bent met websites, maar ook weer niet bang bent voor computers.
  • … je graag iemand als sidekick wilt bij je website, zodat je er niet alleen voor staat.
  • … je meer baasjes en dieren wilt helpen en heel goed begrijpt dat een next level website daaraan bijdraagt.

  En niet voor jou als:

  • … je met dominantie, dwang of fysieke correcties werkt.
  • … je van jezelf weet dat je dit ondanks mijn videotraining + pootleiding niet gaat lukken en er als een berg tegenop gaat zien (tip: doe jezelf een plezier en mail me even op simone@digitalepootjes.nl om te sparren over de opties om dit uit te besteden).
  • … je je laptop bij één obstakel al uit het raam gooit.
  • … je al helemaal tevreden bent over je huidige website en hij genoeg klanten aantrekt.
  • … je liever niet zelf je website maakt en budget hebt voor een website op maat (ook mogelijk, mail me even!).
  • … je niet gelooft dat je website van baasjes klanten kan maken, als je het op de juiste manier inzet.
  • … je erg gehecht bent aan je huidige website systeem en niet wil overstappen naar WordPress met Elementor.

  Wat andere dierenprofs zeggen:

  Jessica Boekholtz
  Bewust met je Hond

  “Met behulp van alle video’s en support, heb ik gewoon ”zelf” de website gemaakt! Simone stond meteen voor me klaar als iets niet lukte en heeft aan het einde de puntjes op de i gezet. Met als resultaat een website die uitstraalt wat ik voor ogen had en wat ik (niet onbelangrijk) heel makkelijk zelf kan bijwerken. Ik heb al heel veel complimenten gehad over mijn website en ik ben echt super blij met het eindresultaat. Dus… Ben jij opzoek naar een super lieve en toffe dame die met je meedenkt, voor je klaar staat en ook nog eens hondenwelzijn op de eerste plaats zet? Dan moet je bij Simone van Digitale Pootjes zijn!”

  Danielle Mastenbroek
  Happyhonden

  “Het fijne van Simone is dat ze precies weet wie je doelgroep is, zelf ook verstand van honden heeft, en dat maakt dat ze je heel gericht kan helpen met je website. Haar uitleg is helder en makkelijk uitvoerbaar. Aanrader!”

  “Simone heeft me geholpen met het maken van mijn website, met haar website template. Ik heb er echt al heel veel complimenten over mogen ontvangen. Dankzij Simone en haar scherpe oog ziet de website er prachtig uit!”

  Michelle Vertriest
  Samen Inzicht

  “Toen ik Digitale Pootjes tegen kwam was ik verkocht. Alle stappen om een website aan te maken én helemaal in te richten naar eigen wens waren voor mij als een schot in de roos, ik MOEST dit hebben. Met vragen kon ik altijd bij Simone terecht en kreeg ik de juiste en fijne begeleiding om mijn website te laten stralen. Nou dit is helemaal gelukt! Ik ben super blij met mijn nieuwe website en door de training kan ik altijd gemakkelijk even spieken hoe het ook al weer moest. Ontzettend blij!”

  Sarah van Nuffelen
  Pawsome Together

  “Ik prutste een tijd met een gratis websitebouwer. Het koste me veel tijd en eerlijk? Spuuglelijk 😅Tot ik Simone en haar templates zag voorbijkomen. Dat moest ik hebben! En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Mijn website ziet er meteen 1000x professioneler uit. De template geeft inspiratie om duidelijk te omschrijven waarvoor je staat en hoe je aan de slag gaat. En dat merk je dan ook aan de reacties. Simone weet echt wat ze doet en doet dat ontzettend goed! Dank je wel om met jouw magische handen mij van zo’n mooie website te voorzien.”

  Evelyne van Huijstee
  De Kwispelbrigade

  “Voor mij als digibeet was het niet te doen om zelf een website te maken. Haar website template vond ik ideaal, omdat het heel betaalbaar is maar je wél de kwaliteit krijgt van een website op maat. Ik krijg veel complimenten over mijn nieuwe site en krijg nu al meer aanvragen van baasjes binnen. Ik kan andere hondenprofessionals Simone zeer aanraden!”

  Daphne Voorheijen
  Sunny Coaching

  “Ik ben pas kort Hondernemer en mijn website zag er daardoor ook niet echt top uit. Geen aanmeldingen via de website en niet goed vindbaar op google. Door Simone’s websitepakket aan te schaffen heeft hier in de eerste week dat deze live is al verschil in gemaakt. Ik ben goed vindbaar via Google en ik durf nu iedereen trots door te verwijzen naar mijn website! Simone is goed te bereiken als je vastloopt of op onderdelen klikt waar je niet op moet klikken (woeps). Daarnaast denkt ze mee in verbeteringen van je website en reageert ze snel op berichtjes. Ik heb best vaak Simone een berichtje gestuurd als ik vast liep maar hier werd altijd netjes, vrolijk en correct op gereageerd. Het is een investering maar hé ik heb er wel een onwijs gave website voor terug! Simone bedankt!”

  Kirsten van Gaalen-Jeelof
  Hondencoaching Be There

  “Super mooie website template gekocht bij Simone. Zelf had ik het niet zo mooi voor elkaar gekregen. En ik merk het effect: er zijn nu al meer contact aanvragen. Ik ben er onwijs blij mee en kan haar van harte aanbevelen. Ze houdt goed rekening met je wensen en als je iets vraagt krijg je vlug antwoord. Simone super bedankt! Je hebt me gered 😄”

  Twijfel je ergens over? Wil je eerst wat aan mij vragen?

  Open chat
  1
  💬 Vragen?
  Hee dierenprof 👋
  Stuur me gerust een appje als je iets wilt vragen 😊