Websites voor dierprofessionals

Jouw nieuwe website in no time op poten

Maak zelf jouw next level website waarmee je écht indruk maakt, waardoor baasjes direct contact met je willen opnemen. Niet het wiel opnieuw uitvinden, maar direct aan de slag met mijn website template waarin alles al voor je klaarstaat.

Je bent trots dat je zelfgebouwde website het doét, maar…

… het is nou niet echt alsof ‘ie veel klanten oplevert. Wat een hoop tijd en frustratie heeft je website bouwen gekost. Het lukte je uiteindelijk wél en daar was je trots op. Maar intussen schaam je je ‘n beetje voor je site. Je zou zo graag een website willen die écht indruk maakt op baasjes, waardoor ze meteen klant bij je willen worden.

Maar ja, hoe dan?! Je ziet er erg op tegen weer eindeloos ruzie maken met een stomme website-editor die niet doet wat je wilt. Met de kans dat het niet veel beter wordt dan het nu is én je trouwe viervoeter jaloers wordt op je laptop omdat ‘ie meer aandacht krijgt.

Jij staat liever met je laarzen in de modder om baasjes en honden te helpen, dan dat je urenlang moet uitzoeken hoe je dat tekstblokje verplaatst

 • Je wil heel graag meer klanten en je weet dat een website daar enorm bij kan helpen. Maar je hebt geen idee hoe je zelf een website kunt maken die van baasjes klanten maakt. Wat moet er allemaal op? Wat is een goeie indeling? Welke vormgeving komt professioneel over? Hoe werkt al die techniek?!
 • Je site uitbesteden aan een (goede!) websitebouwer kost al snel zo’n € 2.500 en dat budget is er simpelweg nog niet. Je moet ook nog brokjes kunnen betalen, am I right?!
 • Alles dat komt kijken bij websites is zó overweldigend. Plugins, footers, headers, hosting, conversie, call-to-actions… Ineens snap je hoe je hond zich voelt als je hem een nieuw woord probeert aan te leren.
 • Je hebt geen tijd en zin om een weken, of zelfs maandentraject aan te gaan om zelf of samen met een webbouwer een hele nieuwe site te ontwikkelen.

En dat is zó begrijpelijk!

Want laat ik eerlijk zijn: een goede, stijlvolle website maken IS ook gewoon niet makkelijk. Het is een vak apart. En ik begrijp ook dat je niet zomaar € 2.500 hebt liggen om te investeren in een nieuwe website. Maar wat nou als…

 • … je zonder zwoegen of frustraties zo’n professionele, next level, prachtige website kunt krijgen?
 • … de hele basis al staat en jij het alleen nog maar hoeft in te vullen?
 • … je al in een week tijd klaar zou live zou kunnen gaan met je nieuwe site?
 • … je het niet alleen hoeft te doen?
 • … je hulp krijgt bij een strategische opbouw van je pagina’s en teksten, die van bezoekende baasjes klanten maken?
 • … je weer vol trots je eigen website bezoekt?
 • … je daardoor meer klanten en hun honden helpt en zo je omzet verhoogt?

Wat nou als dat allemaal kan, zonder mega investering van € 2.500? Het kan. Omdat ik weet dat de kracht van de meeste hondenprofs niet bij technisch geneuzel en vormgeving ligt… heb ik de perfecte middenweg voor je. Waarmee je óók nog eens geld overhoudt voor die onverwachte dierenartskosten.

mijn oplossing

Een website template voor dierprofessionals

 • Prachtig ontworpen, complete website die qua inhoud, vormgeving en indeling speciaal zijn ontworpen op dierprofessionals.
 • Met complete uitgebreide online training met veel video’s, waarin ik precies voor doe hoe je alles aanpast. Dit gaat ook jou makkelijk lukken!
 • Mega tijdsbesparend, want de basis staat al: jij hoeft het alleen nog maar in te vullen.
 • Lage investering vergeleken met een compleet nieuwe website op maat van dezelfde kwaliteit.
 • De pagina’s zijn al strategisch slim ingericht zodat baasjes sneller klant willen worden. Je hoeft dus niet het wiel opnieuw uit te vinden.
 • Je staat er niet meer alleen voor, maar je krijgt hulp als je ergens niet uit komt.
 • In korte tijd een professionele, moderne website die meer baasjes trekt die met jou willen werken

Wat het je oplevert

 • Een flinke dosis zelfvertrouwen en trots over je prachtige nieuwe website. Laat die baasjes maar komen!
 • Meer klanten. Want jouw website is  marketingtechnisch zo ingericht dat hij moeiteloos van baasjes klanten maakt.
 • Met meer klanten ben je een stap dichterbij die part-time baan opzeggen en ga je sneller fulltime baasjes en honden helpen.
 • De looks van een prachtig ontwerp op maat, voor een fractie van de prijs.
 • Geen stress meer om de techniek. Alles staat al klaar!
 • Vrijheid, nu je alle aanpassingen zelf kunt doen. Geen websitebouwer meer nodig!

Makkelijk zelf aan te passen
I.c.m. de online training kun óók jij makkelijk zelf je site aanpassen met Elementor. Je hebt geen kennis van code nodig: alles werkt visueel.

Strategisch ontworpen
Elke pagina is zo ontworpen dat baasjes naar belangrijkste acties worden begeleid, zoals contact opnemen of iets aanvragen.

Je staat er niet alleen voor
Kom je ergens niet uit? No worries, ik ga je helpen! Je staat er niet meer alleen voor.

Alle vrijheid
Extra pagina’s of onderdelen, andere vormgeving of volgorde, of later extra functies toevoegen? No problem, je hebt alle vrijheid!

Mobielvriendelijk
Je website is ein-de-lijk óók goed te bekijken op mobiel. Super belangrijk, gezien de meeste bezoekers tegenwoordig via mobiel zijn.

Snel live
Omdat er al zoveel voor je klaarstaat, kun je al in korte tijd live als je wil! Jij moet alleen nog jouw kleuren, teksten en foto’s invoegen.

Hoe het werkt

 1. Je ontvangt na aanschaf direct inloggegevens voor de online training, zodat je alvast de video’s kunt bekijken.
 2. Ik installeer zo snel mogelijk (binnen een werkdag) je website op mijn server. Dit is tijdelijk, totdat hij af is. Zo kun je aan je site werken terwijl je huidige site (als je die hebt) live blijft!
 3. Daarna kun je aan de slag met je site! In de video’s in de training doe ik precies voor hoe je de vormgeving, teksten, foto’s etc aanpast.
 4. Klaar? Ik ga er nog even doorheen, fix eventuele schoonheidsfoutjes en zorg dat website technisch in orde en visueel oogstrelend is.
 5. Als de site af is, verhuis ik ‘m naar jouw eigen domein en hosting (als je die nog niet hebt; ik geef daar tips over de training).
 6. Je bent live! 🥳 Laat die baasjes maar komen!

Wat je in dit complete pakket krijgt:

8 prachtige, strategisch ontworpen pagina’s. Niet alleen mooi, maar óók zo ingericht dat je website van bezoekende baasjes klanten maakt.

WordPress Premium Elementor thema t.w.v. $49. De licentie voor Elementor krijg je het eerste jaar van mij. Daarna kost hij jaarlijks $49. Elementor is makkelijkste bouwer voor WordPress.

Online video-training die stap voor stap laat zien hoe je je site aanpast. Zo gaat het ook jou lukken om het template om te toveren in jouw droomwebsite.

Blog systeem. Met WordPress kun je super makkelijk bloggen. De blogs zijn al prachtig vormgegeven, dus je kunt meteen van start.

Kant en klare blokken in de stijl van je site om aan je pagina’s toe te voegen. Zo kun je makkelijk extra blokken invoegen.

Support als je vastloopt. Je kunt dan hulp vragen via de besloten Facebook groep waar je in 3 maanden tijd tot 2u support-tegoed hebt.

Link-pagina voor Instagram. Als mensen klikken op je ‘link in bio’, laat je ze landen op deze pagina waarop jouw belangrijkste links staan.

Inclusief schrijftips. Elke pagina heeft al een logische opbouw voor hondenprofs, die je kunt gebruiken. Daarbij geef ik ook suggesties voor je teksten.

Strak-trek-uurtje. Als de website klaar is om live te gaan, ga ik nog even doorheen en zorg dat website technisch in orde en visueel oogstrelend is.

Ja, ik ben toe aan een frisse nieuwe website en krijg:

 • Het website template Forest Doggies
 • De online training met meer dan 30 video’s, zodat je precies ziet hoe ik de site aanpas
 • Alles uit het bruine blok hierboven
 • 2u support-tegoed in de besloten FB-groep of via mail
  (3 maanden geldig)
 • BONUS: bijbehorende social media templates
 • BONUS: template voor jouw eigen brandboard

Ik ga je stap voor stap laten zien hoe je je site aanpast. Lukt iets je niet, trek je aan de bel en krijg je hulp van mij. Zelfs als je jezelf als enorme digibeet ziet, gaat jou dit lukken!

Binnenkort kan jouw nieuwe site al live staan!

Voor welk type dierenprof is dit websitepakket?

 • Je stelt dierenwelzijn voorop en werkt uitsluitend met welzijnsgerichte methoden
 • Je vindt het leuk om zelf aan je website te werken, maar besteed uit wat te lastig voor je is en begrijpt dat je niet alles zelf hoeft te doen.
 • Je bent niet bang om je oude site en systeem los te laten, en hebt tijd en ruimte om in WordPress i.c.m. Elementor te duiken.
 • Je wilt meer baasjes & dieren helpen en begrijpt heel goed dat een next level website daar enorm in kan bijdragen.

En voor welke dierenprofs niet?

 • Je gelooft nog in de dominantie- en/of roedeltheorie en vindt Cesar Milan geweldig
 • Je wilt eigenlijk liever een website op maat (is ook mogelijk, neem even contact op!)
 • Je bent helemaal tevreden over je huidige website en hij trekt genoeg klanten aan.
 • Je gelooft niet dat je website van baasjes klanten kan maken, als je het op de juiste manier inzet.
 • Je bent erg gehecht aan je huidige systeem en vindt overstappen doodeng.

Je gaat er haast zelf van kwispelen

Jessica Boekholtz
Bewust met je Hond

“Met behulp van alle video’s en support, heb ik gewoon ”zelf” de website gemaakt! Simone stond meteen voor me klaar als iets niet lukte en heeft aan het einde de puntjes op de i gezet. Met als resultaat een website die uitstraalt wat ik voor ogen had en wat ik (niet onbelangrijk) heel makkelijk zelf kan bijwerken. Ik heb al heel veel complimenten gehad over mijn website en ik ben echt super blij met het eindresultaat. Dus… Ben jij opzoek naar een super lieve en toffe dame die met je meedenkt, voor je klaar staat en ook nog eens hondenwelzijn op de eerste plaats zet? Dan moet je bij Simone van Digitale Pootjes zijn!”

“Ik vind dit ZO’N verademing na waar ik eerst zat. Dat kostte me wéken aan hoofdpijn en gedoe. En dit is gewoon klik klik klik, klaar. Echt een verademing. En de online training is mega duidelijk, makkelijk, overzichtelijk en heel goed te doen. Dit moet voor iedereen begrijpbaar zijn.

Danielle Mastenbroek
Happyhonden

“Het fijne van Simone is dat ze precies weet wie je doelgroep is, zelf ook verstand van honden heeft, en dat maakt dat ze je heel gericht kan helpen met je website. Haar uitleg is helder en makkelijk uitvoerbaar. Aanrader!”

“Simone heeft me geholpen met het maken van mijn website, met haar website template. Ik heb er echt al heel veel complimenten over mogen ontvangen. Dankzij Simone en haar scherpe oog ziet de website er prachtig uit!”

Eline Bousson
Feathervale

“Mijn website was er niet geweest zonder Digitale Pootjes! En wat ben ik enorm blij dat ik Simone ben tegengekomen. Snelle, duidelijke hulp wanneer je het nodig hebt en overzichtelijke feedback. Ook is het heel goed uitgelegd, weinig kan je verkeerd doen. En I love it! Ik ben enorm trots op de creatie die eruit voortgekomen is. 😍 Mijn website is er eentje om trots op te zijn. Een echte aanrader!”

Michelle Vertriest
Samen Inzicht

“Toen ik Digitale Pootjes tegen kwam was ik verkocht. Alle stappen om een website aan te maken én helemaal in te richten naar eigen wens waren voor mij als een schot in de roos, ik MOEST dit hebben. Met vragen kon ik altijd bij Simone terecht en kreeg ik de juiste en fijne begeleiding om mijn website te laten stralen. Nou dit is helemaal gelukt! Ik ben super blij met mijn nieuwe website en door de training kan ik altijd gemakkelijk even spieken hoe het ook al weer moest. Ontzettend blij!”

Sarah van Nuffelen
Pawsome Together

“Ik prutste een tijd met een gratis websitebouwer. Het koste me veel tijd en eerlijk? Spuuglelijk 😅Tot ik Simone en haar templates zag voorbijkomen. Dat moest ik hebben! En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Mijn website ziet er meteen 1000x professioneler uit. De template geeft inspiratie om duidelijk te omschrijven waarvoor je staat en hoe je aan de slag gaat. En dat merk je dan ook aan de reacties. Simone weet echt wat ze doet en doet dat ontzettend goed! Dank je wel om met jouw magische handen mij van zo’n mooie website te voorzien.”

Evelyne van Huijstee
De Kwispelbrigade

“Voor mij als digibeet was het niet te doen om zelf een website te maken. Haar website template vond ik ideaal, omdat het heel betaalbaar is maar je wél de kwaliteit krijgt van een website op maat. Ik krijg veel complimenten over mijn nieuwe site en krijg nu al meer aanvragen van baasjes binnen. Ik kan andere hondenprofessionals Simone zeer aanraden!”

Remie Brink
Silver Linings

“Alles is nu één geheel en straalt professionaliteit uit. Het was voor mij erg prettig dat zij de technische onderdelen in het template al geregeld had en ik zelf eigenlijk meteen kon beginnen met het aanpassen van de tekst en het toevoegen van foto’s. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren, op al mijn vragen kwam een duidelijk en uitgebreid antwoord. Ik zal Digitale Pootjes zeker aanraden aan andere (honden)professionals. 😁”

Daphne Voorheijen
Sunny Coaching

“Ik ben pas kort Hondernemer en mijn website zag er daardoor ook niet echt top uit. Geen aanmeldingen via de website en niet goed vindbaar op google. Door Simone’s websitepakket aan te schaffen heeft hier in de eerste week dat deze live is al verschil in gemaakt. Ik ben goed vindbaar via Google en ik durf nu iedereen trots door te verwijzen naar mijn website! Simone is goed te bereiken als je vastloopt of op onderdelen klikt waar je niet op moet klikken (woeps). Daarnaast denkt ze mee in verbeteringen van je website en reageert ze snel op berichtjes. Ik heb best vaak Simone een berichtje gestuurd als ik vast liep maar hier werd altijd netjes, vrolijk en correct op gereageerd. Het is een investering maar hé ik heb er wel een onwijs gave website voor terug! Simone bedankt!”

Kirsten van Gaalen-Jeelof
Hondencoaching Be There

“Super mooie website template gekocht bij Simone. Zelf had ik het niet zo mooi voor elkaar gekregen. En ik merk het effect: er zijn nu al meer contact aanvragen. Ik ben er onwijs blij mee en kan haar van harte aanbevelen. Ze houdt goed rekening met je wensen en als je iets vraagt krijg je vlug antwoord. Simone super bedankt! Je hebt me gered 😄”

Waarom Simone?

Ik wil beloningsgerichte dierenprofs helpen hun message te verspreiden

Als ik op straat een baasje onterecht boos zie worden op z’n hond, grijpt me dat zó intens aan. Dan denk ik: “ga alsjeblieft naar een modern opgeleide hondenschool of gedragstherapeut, ontdek dat het gedrag uit angst komt en leer hoe je dit diervriendelijk om kunt buigen”.

Dé reden dat ik Digitale Pootjes ben gestart: zorgen dat jij deze baasjes weet te bereiken en kunt helpen, zodat baas en hond een fijner leven krijgen. Ik wil zorgen dat je moeiteloos online baasjes trekt die klant bij je willen worden, zodat je goed verdient en dit fulltime kunt (blijven) doen.

En ik wil dit zo behapbaar en makkelijk mogelijk voor je maken. Zodat jij je kunt blijven focussen op de dieren, meer baasjes helpt en zo dierenwelzijn verhoogt.

Veelgestelde vragen

Wat als de vormgeving van dit template niet past bij mijn bedrijf?

Dat is het mooie: je kunt ALLE vormgeving in een handomdraai aanpassen. Dus al is het template groen en gebruik jij vooral paars in je huisstijl, dan maak je het gewoon paars, in combinatie met wit bijvoorbeeld.

Het is altijd zo leuk om te zien hoe een paar kleine aanpassingen in vormgeving gelijk een heel andere sfeer neerzetten!

Kan ik extra pagina's toevoegen?

Ja zeker! Bij de templates zit ook een sjabloon voor een nieuwe pagina. Je kunt er oneindig veel bijmaken.

Gaan alle websites van dierenprofs zo niet op elkaar lijken?

Terechte vraag, maar ik denk het niet. Want je hebt met Elementor zó veel vrijheid om alles aan te passen en eigen te maken. En ga er maar eens op letten: heel veel websites lijken stiekem best wel op elkaar en hebben vaak een vergelijkbare opbouw en lay-out. Het ziet er alleen allemaal tóch heel anders uit door eigen fotografie, kleuren, lettertypes en details in vormgeving. Hoe jij het template aanpast en eigen maakt, maakt dus het verschil.

Ik help mijn klanten hierom bewust bij het ‘eigen’ maken van het template. Bijvoorbeeld door alle foto’s, kleuren en lettertypes te vervangen voor iets anders.

Kan ik functies toevoegen zoals een online training of afsprakensysteem?

Ja! Het mooie van WordPress is dat je altijd nieuwe functies kunt toevoegen. Je kunt op elk moment elke functie die je wilt (laten) toevoegen.

Wat als ik meer hulp nodig heb en 2 uur support-tegoed op zijn of de 3 maanden in de besloten Facebook support-groep voorbij zijn?

Dan kun je een strippenkaart afnemen voor extra support of voor werkzaamheden die je liever niet zelf wilt doen.

Ik heb nog geen hosting (of weet niet wat dat is)

Hosting is een stukje internet waar je maandelijks voor betaalt aan een ‘hosting-provider’, waarop je je website zet. Meestal gecombineerd met een domeinnaam en email. Dit heb je dus nodig om live te kunnen gaan met je site.

Als je nog geen hosting hebt: in de training leg ik uit hoe/waar je die kunt regelen (super simpel, maar ik help natuurlijk als je er niet uit komt).

Doe je ook onderhoud nadat de site live is?

Nee, maar dat is tegenwoordig gelukkig heel makkelijk zelf te doen. Dat kan jij ook en kost je een paar minuten per maand. In de training leg ik uit hoe je je site onderhoudt.

Zit hier ook SEO (google ranking) bij?

De site is SEO-vriendelijk, wat betekent dat hij met de juiste instellingen gewoon goed gevonden kan worden. Maar je zult hier zelf mee aan de slag moeten, want je vindbaarheid met SEO hangt helemaal af van de teksten die jij gebruikt.

Wil je hier serieus mee aan de slag? Check dan even mijn cursus Hoger in Google 😊

Ik wil het zelf gaan proberen, maar wat als ik het toch te moeilijk blijk te vinden?

No worries! Je krijgt support én ik kan je site in het strak-trek-uurtje nog rechttrekken. Heb je toch meer hulp nodig, kun je altijd nog een strippenkaart aanschaffen.

Blijk je toch niet fijn te kunnen werken met WordPress of Elementor, krijg je gewoon je  geld teruggestort. Geldig totdat je website live staat.

Kun je me helpen met teksten en afbeeldingen?

Deze diensten bied ik zelf niet aan. Zoek een goede copywriter voor je teksten en kijk op Pexels voor gratis stockfoto’s.

Twijfel je ergens over? Wil je eerst wat aan mij vragen?

Open chat
1
💬 Vragen?
Hee dierenprof 👋
Stuur me gerust een appje als je iets wilt vragen 😊