Online training

In 5 stappen een website die van baasjes klanten maakt

Ik ga je in deze training laten zien hoe je belangrijke pagina’s (zoals je home-, aanbod- en over mij-pagina) zo inricht, dat baasjes moeiteloos van oriënterend naar klant zullen gaan.

  • Wat moet er per pagina allemaal wel en niet op?
  • Hoe krijg je een baasje van oriënterend naar klant?
  • Hoe laat je je site prikkelen om door te scrollen i.p.v. weg te klikken?
  • Hoe schrijf je converterende teksten?
  • Hoe kies je de juiste kleuren en lettertypes die passen bij jouw bedrijf?
  • Hoe krijg je bezoekers op je site?

  In deze online training leer ik je in 5 stappen hoe je zelf van je website een baasjesmagneet maakt

  Stap 1: Marketingstrategie voor je website bepalen

  Stap 2: Je pagina’s strategisch indelen

  Stap 3: Zorgen voor sterke teksten

  Stap 4: Je huisstijl in je site verwerken

  Stap 5: Je site verder optimaliseren en meer bezoekers trekken

  Voor wie is deze training?

  • Voor dierenprofs die willen weten waarom hun site maar niks oplevert (je kunt m.b.v. de training achterhalen wat de reden is én leren hoe je het oplost)
  • Voor dierenprofs die al een website hebben en deze verder willen optimaliseren voor meer conversie (je kunt dit zelf doen of m.b.v. de training duidelijk aan je websitebouwer aangeven wat je wilt laten wijzigen).
  • Voor (aankomende) dierenprofs die binnenkort aan een nieuwe website beginnen en het meteen goed willen doen.
  • Voor klanten die mijn websitepakket al hebben, maar meer willen leren over wat in deze training aan bod komt.
  Eentje om over na te denken:

  Wat zou het met dierenwelzijn doen als we er samen voor zorgen dat welzijnsgerichte dierprofessionals ijzersterke websites hebben die moeiteloos baasjes aantrekken?

  Ja, ik doe mee met deze training en krijg:

  • Na aanschaf direct toegang tot de modules die al af zijn
  • Voor altijd toegang tot de cursus
  • Het bijbehorende digitale werkboek
  • Toegang tot de Facebook-community

  77,-

  (ex btw)

  Na deze training weet je precies hoe een goede website in elkaar zit, en hoe je je site moet invullen of aanpassen voor meer conversie.

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang houd ik toegang tot de training?

  Voor altijd! Of ja, zo lang als mijn bedrijf bestaat en zo lang als mijn websites en dus de trainingen in de lucht blijven 😉 Dat zal niet zomaar veranderen!

  Ga je me uitleggen waar ik precies moet klikken om iets voor elkaar te krijgen?

  Nope! Dit is geen training “Hoe werkt WordPress” (of welk systeem dan ook). Deze training gaat vooral over invullen van je site, en hoe je dat technisch gezien doet, hangt helemaal van jouw systeem af. Het is onmogelijk om voor elk systeem uit te leggen hoe je bijv teksten of de vormgeving aanpast. Weet je zelf niet hoe iets moet, dan kun je hulp inschakelen van je websitebouwer of een technisch virtual assistant.

  Maakt het uit in welk systeem mijn website staat? Bijv WordPress, Jimdo, Jouwweb, Squarespace, Wix, Showit?

  Dat maakt niks uit! De training gaat om de inhoud, werking en vormgeving van je website en dan maakt het niks uit in welk systeem je website staat. Als je maar aanpassingen aan je site kunt (laten) doen.

  Moet ik al een website hebben voor deze training?

  Dat hoeft niet! Je kunt deze training ook juist volgen vóór je nieuwe website, zodat je het meteen goed kunt aanpakken. En tijdens het maken kun je deze training er natuurlijk mooi bij houden. En als je al een website hebt ook: dan kun je hem a.d.h.v. deze training verder verbeteren.

  Waarom ik zo graag welzijnsgerichte dierenprofs aan geweldige websites help

  Laat ik even kort mijn verhaal vertellen. Ik ben Simone en ik maak al websites sinds ik op mijn 11e toegang kreeg tot internet. Dat begon als hobby: o.a. paardenwebsites met glitterplaatjes en websites over knaagdieren inclusief Wordart. The whole shebang.

  Gelukkig leerde ik (grafisch ontwerp op het MBO en daarna HBO op de kunstacademie) later mooiere websites te maken en werd ik zó gek op websites ontwerpen en bouwen, dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Eerst in loondienst, daarna mijn eigen bedrijf gestart en voor alle soorten ondernemers websites gemaakt. Maar in 2020 maakte ik de keuze dit alleen nog maar voor welzijnsgerichte dierenprofessionals te doen.

  Want ik wil niets liever dan dierenwelzijn verhogen. Dus ik wil zorgen dat jij als dierenprof moeiteloos online baasjes aantrekt die klant bij je willen worden, zodat je meer omzet draait en je meer dieren kunt helpen.

  En dat wil ik zo laagdrempelig mogelijk voor je maken. Zodat jij je zoveel mogelijk kunt focussen op wat belangrijk is: de baasjes en hun dieren.

  Twijfel je ergens over? Wil je eerst wat aan mij vragen?

  Open chat
  1
  💬 Vragen?
  Hee dierenprof 👋
  Stuur me gerust een appje als je iets wilt vragen 😊